Afslanken

Afslanken en verstevigen

De Myo Balance helpt u bij afslanken, het verbeteren van uw huid en zorgt ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Tevens worden afvalstoffen verwijdert waardoor u zich ook energieker gaat voelen. Voor diegene die in verband met een medische beperking niet mag of kan sporten, maar wel aan het lichaam wil werken biedt de Myo Balance uitkomst.

Extreem overgewicht

Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25kg.) biedt de Myo Balance in combinatie met voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

Cellulitis

Een slechte doorbloeding zorgt ervoor dat de voedingstoffen die bestemd zijn voor de cellen niet meer zoals voorheen regelmatig aan- en afgevoerd worden, maar zij hopen zich op in zones tussen de vetcellen. Dit resulteert in de sinaasappelhuid. Een behandeling met de Myo Balance zorgt ervoor dat de cellen worden afgebroken en de cellulitis kan verminderen of laten verdwijnen.

Spierversteviging

Het Myo Balance systeem kan door mannen en vrouwen worden gebruikt om spiermassa op te bouwen. Ook voor sporters, die bijvoorbeeld door blessures spierkracht hebben verloren, is de Myo Balance uitermate geschikt.
Mensen met spierklachten kunnen dikwijls geen lichamelijke inspanning opbrengen omdat dit pijn doet of gaat doen. De Myo Balance stuurt de spieren van buitenaf aan.
De samentrekking van de spier is ook duidelijk waarneembaar. De doorbloeding wordt bevorderd en de spieren worden soepeler en sterker, waardoor de spierklachten verminderen.

Chronische spierklachten waarbij de Myo Balance een uitkomst kan bieden zijn bijvoorbeeld fibromyalgie en bekkenklachten.

Myo Balance houdt u in beweging zonder te sporten.